Preincalziti cuptorul de gaz (210 ° C). Se fierb cartofii, iar apoi de dau pe razatoarea fina. Intr-un castron, se bat ouale si se adauga cartofii
Preincalziti cuptorul de gaz (210 ° C). Se fierb cartofii, iar apoi de dau pe razatoarea fina. Intr-un castron, se bat ouale si se adauga cartofii rasi cu untul. Se amesteca pana se face un aluat pe care il punem in forme mici. Se umple cu 2 / 3 din cartofi in centrul formei si apasati usor pentru a forma un gol. Coaceti pentru 20 de minute. Intre timp, se fierb ouale de prepelita in apa sarata 3 minute. Scoateti cuiburile de cartofi din cuptor, le asezati pe un platou si puneti in centru cuibului 3 oua de prepelita si piper.
Se serveste fierbinte.
Alte retete recomandate:
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii