Preincalziti cuptorul de gaz (210 ° C). Se fierb cartofii, iar apoi de dau pe razatoarea fina. Intr-un castron, se bat ouale si se adauga cartofii
Preincalziti cuptorul de gaz (210 ° C). Se fierb cartofii, iar apoi de dau pe razatoarea fina. Intr-un castron, se bat ouale si se adauga cartofii rasi cu untul. Se amesteca pana se face un aluat pe care il punem in forme mici. Se umple cu 2 / 3 din cartofi in centrul formei si apasati usor pentru a forma un gol. Coaceti pentru 20 de minute. Intre timp, se fierb ouale de prepelita in apa sarata 3 minute. Scoateti cuiburile de cartofi din cuptor, le asezati pe un platou si puneti in centru cuibului 3 oua de prepelita si piper.
Se serveste fierbinte.
Alte retete recomandate:
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii