Se face un piure de cartofi care se amesteca repede cu ceapa tocata fin, sarea, boiaua dulce. Intr-o tigaie cu untura topita se aseaza aceasta compozi
Se face un piure de cartofi care se amesteca repede cu ceapa tocata fin, sarea, boiaua dulce. Intr-o tigaie cu untura topita se aseaza aceasta compozitie in care se fac cu lingura 4-5 adincituri. In acestea se vor sparge ouale. Se pune tigaia in cuptorul incins. Cind albusul s-a coagulat, se aranjeaza intre oua citeva felii de rosii.
Tigaia se mai lasa in cuptor pentru citeva minute, apoi se presuara patrunjel tocat si se serveste imediat
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii