Cartofii se spala bine (fara sa se curate de coaja), apoi se taie in bucati bune de pus in gura (bite size). Intre timp, se incinge putin ulei de masl
Cartofii se spala bine (fara sa se curate de coaja), apoi se taie in bucati bune de pus in gura (bite size). Intre timp, se incinge putin ulei de masline intr-un vas. Se pun cartofii, adaugind si citeva linguri de apa, sare si piper dupa gust. Se acopera cu capacul si se inabusa, la foc potrivit. Intre timp se curata citiva catei de usturoi care se toaca foarte, foarte marunt. Cind cartofii sunt deja patrunsi, se adauga usturoiul si mai lasa inca 1 minut apoi se iau de pe foc.
Se pot servi ca si garnitura linga fripturi, sau ca felul 2, pentru vegetarieni, impreuna cu un sos de marar, sau de rosii.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii