Cartofii se spala bine (fara sa se curate de coaja), apoi se taie in bucati bune de pus in gura (bite size). Intre timp, se incinge putin ulei de masl
Cartofii se spala bine (fara sa se curate de coaja), apoi se taie in bucati bune de pus in gura (bite size). Intre timp, se incinge putin ulei de masline intr-un vas. Se pun cartofii, adaugind si citeva linguri de apa, sare si piper dupa gust. Se acopera cu capacul si se inabusa, la foc potrivit. Intre timp se curata citiva catei de usturoi care se toaca foarte, foarte marunt. Cind cartofii sunt deja patrunsi, se adauga usturoiul si mai lasa inca 1 minut apoi se iau de pe foc.
Se pot servi ca si garnitura linga fripturi, sau ca felul 2, pentru vegetarieni, impreuna cu un sos de marar, sau de rosii.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii