Cartofi la cuptor

Se fierbe ouale si cartofii in coaja, dupa care se taie felii, atat ouale cat si cartofii. Se aseaza in straturi, intr-o tava inalta: 1 strat de carto

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • cartofi
  • 250 gr smantana
  • 4 oua (depinde de numarul de portii)
  • patrunjel (de preferinta verde)
  • branza topita cu verdeata si margarina

Mod de preparare

Se fierbe ouale si cartofii in coaja, dupa care se taie felii, atat ouale cat si cartofii. Se aseaza in straturi, intr-o tava inalta: 1 strat de cartofi, 1 strat de oua, patrunjel presarat, branza rasa, branza topita cu verdeata si peste toate astea multa margarina si smantana. Dupa ce se termina straturile, se pune la cuptor dar nu inainte de a mai presara putin patrunjel pentru aspect.
Se servesc la 5 min. dupa ce au fost scosi din cuptor, pe farfurii intinse cu o lingura de smantana pe margine

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci