Se fierbe ouale si cartofii in coaja, dupa care se taie felii, atat ouale cat si cartofii. Se aseaza in straturi, intr-o tava inalta: 1 strat de carto
Se fierbe ouale si cartofii in coaja, dupa care se taie felii, atat ouale cat si cartofii. Se aseaza in straturi, intr-o tava inalta: 1 strat de cartofi, 1 strat de oua, patrunjel presarat, branza rasa, branza topita cu verdeata si peste toate astea multa margarina si smantana. Dupa ce se termina straturile, se pune la cuptor dar nu inainte de a mai presara putin patrunjel pentru aspect.
Se servesc la 5 min. dupa ce au fost scosi din cuptor, pe farfurii intinse cu o lingura de smantana pe margine
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii