Fierbem in apa cu sare cartofii curatati, dupa care ii asezam intr-o forma unsa cu ulei. Carofii mai mari ii taiem in 3 sau in 4 bucati. Branza o dam
Fierbem in apa cu sare cartofii curatati, dupa care ii asezam intr-o forma unsa cu ulei. Carofii mai mari ii taiem in 3 sau in 4 bucati. Branza o dam pe razatoare, o amestecam cu ouale batute, cu smantana si asezonam cu sare si piper. Turnam aceasta compozitie peste cartofi si ii introducem la cuptor pentru 30 de minute (in cuptorul incins).
Se servesc imediat cu castraveciori murati. Alte retete recomandate
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii