Cartofi se fierb in coaja nu prea tare. Cepele se curata si se taie marunt dupa care se prajesc impreuna cu usturoiul intr-o lingura de ulei sau marga
Cartofi se fierb in coaja nu prea tare. Cepele se curata si se taie marunt dupa care se prajesc impreuna cu usturoiul intr-o lingura de ulei sau margarina. e fundul tavii (de friptura) se pune smintina, dupa care se adauga cartofii taiati felii, impreuna cu sunca (taiata cuburi) si ceapa prajita, dupa care se face un sos. Sana se amesteca cu sare piper si un ou dupa care se pune deasupra. La sfirsit se pune cascaval razuit si se da la cuptor 20 minute.
Cozonacul oparit se poate umple cu nuca, mac, rahat, stafide, mere sau branza. este foarte bun.
Cozonac oparitUnele persoane o prepara doar de sarbatori, eu o prepar cand poftesc :)
Salata de boeufToba de casa din carne de porc este o reteta romaneasca pe care cei mai multi oameni o fac iarna atunci cand se taie porcul....
Toba de casa din carne de porcSe curata merele si se dau pe razatoarea mare, intr-un castron. Se adauga ouale intregi si se amesteca. Se pune zaharul,...
Prajitura simpla cu nuci si merePrajitura Raffaello este o prajitura de casa pentru care nu gasesc suficiente cuvinte de lauda. Are aroma intensa de cocos,...
Prajitura RaffaelloUnele persoane o prepara doar de sarbatori, eu o prepar cand poftesc :)
Salata de boeufGris cu lapte, cea mai indragita reteta de-a lungul timpului pentru bebelusi.
Gris cu laptePlacinta cu foi este delicioasa si usor de pregatit. Foile pregatite in casa pentru placinta nu sunt deloc greu de facut,...
Foi de placinta de casaInaugurez prima mea reteta de pe telefon, cu omleta cu ciuperci si ceapa Verde. Excelenta alaturi de gogonele!
Aperitiv omleta cu ciuperci si ceapa verdeReteta de turta dulce cu miere. Turta dulce cu miere reteta simpla si delicioasa. Turta dulce decoarata cu glazura regala....
Turta dulce cu miere
Comentarii