Cartofii curatati ii taiem in rondele sau in felii lungi. Ii punem intr-o tava, presaram deasupra rondele de ceapa si acoperim cu fasii de slanina. Ac
Cartofii curatati ii taiem in rondele sau in felii lungi. Ii punem intr-o tava, presaram deasupra rondele de ceapa si acoperim cu fasii de slanina. Acoperim cu folie si ii coacem 1/2 de ora in cuptor. Apoi indepartam folia, punem cartofii inapoi in cuptor penru 1/4 de ora si ii prajim pana devin crocanti.
Nu se pune sare din cauza slaninei sarate.
Alte retete romanesti recomandate:
Tocanita de pui
Ciuperci umplute

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...
Dulceata si peltea de gutui
O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.
Conopida pane
Comentarii