Se caleste ceapa taiata marunt in ulei. Se adauga cartofii taiati cubulete, se presara boia si sare dupa gust, se adauga putina apa si se fierbe pana
Se caleste ceapa taiata marunt in ulei. Se adauga cartofii taiati cubulete, se presara boia si sare dupa gust, se adauga putina apa si se fierbe pana se inmoi cartofii. Cand cartofii incep sa se inmoaie se adauga rondelele de carnati, feliile de oua fierte si smantana. Se fierb impreuna toate ingredientele si la final se presara cu frunze de patrunjel maruntite.
Se poate servi cu salata verde.
Alte retete simple recomandate
Legume la cuptor
Mancare de mazare
Dovlecei umpluti
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii