Se curata cartofii de coaja, apasind cu lama unui cutit ascutit, se spala in mai multe ape reci, dupa care se sareaza putin si se pun sa se prajeasca
Se curata cartofii de coaja, apasind cu lama unui cutit ascutit, se spala in mai multe ape reci, dupa care se sareaza putin si se pun sa se prajeasca in ceaun, cu o ceasca dp ulei.
Cind s-au rumenit, se taie deasupra lor doua rosii decojite si se pune capac pe ceaun.
II fierbem cartofii inabusit zece minute, se adauga apoi usturoiul tocat marunt si se stinge focul.
Se presara deasupra marar tocat fin si se servesc cu salata de sezon, alaturi de ochiuri romanesti.
Alre retete romanesti
Cartofi la cuptor
Tocana de ciuperci
Tocana cartofi cu carne
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii