Se curata cartofii de coaja, apasind cu lama unui cutit ascutit, se spala in mai multe ape reci, dupa care se sareaza putin si se pun sa se prajeasca
Se curata cartofii de coaja, apasind cu lama unui cutit ascutit, se spala in mai multe ape reci, dupa care se sareaza putin si se pun sa se prajeasca in ceaun, cu o ceasca dp ulei.
Cind s-au rumenit, se taie deasupra lor doua rosii decojite si se pune capac pe ceaun.
II fierbem cartofii inabusit zece minute, se adauga apoi usturoiul tocat marunt si se stinge focul.
Se presara deasupra marar tocat fin si se servesc cu salata de sezon, alaturi de ochiuri romanesti.
Alre retete romanesti
Cartofi la cuptor
Tocana de ciuperci
Tocana cartofi cu carne

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeura
O mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii