Cartofii se spala, se taie in jumatati pe lungime, si se pun intr-o tava unsa cu unt cu partea taiata in sus. Partea taiata se unge cu ulei de maslin
Cartofii se spala, se taie in jumatati pe lungime, si se pun intr-o tava unsa cu unt cu partea taiata in sus.
Partea taiata se unge cu ulei de masline, sare, piper si presaram chimion.
Se prajesc in cuptorul preincalzit, la temperatura de 220 grade, aprox. 35 de minute, pana se inmoaie.
Alte retete recomandate
Salata de ciuperci cu cartofi
Tocanita de cartofi
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii