Cartofii se spala, se taie in jumatati pe lungime, si se pun intr-o tava unsa cu unt cu partea taiata in sus. Partea taiata se unge cu ulei de maslin
Cartofii se spala, se taie in jumatati pe lungime, si se pun intr-o tava unsa cu unt cu partea taiata in sus.
Partea taiata se unge cu ulei de masline, sare, piper si presaram chimion.
Se prajesc in cuptorul preincalzit, la temperatura de 220 grade, aprox. 35 de minute, pana se inmoaie.
Alte retete recomandate
Salata de ciuperci cu cartofi
Tocanita de cartofi

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...
Dulceata si peltea de gutui
O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.
Conopida pane
Comentarii