Cartofi prajiti picanti

Cartofii prajiti picanti sunt delicioasi, usor de preparat, pot fi folositi ca si garnitura la carne sau legume, dar pot fi serviti doar cu ketchup.

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa
Cartofi prajiti picanti

Ingrediente

  • 500 gr cartofi
  • 1 ceapa
  • 1 ardei iute
  • sare
  • ulei

Mod de preparare

Cartofii prajiti picanti sunt delicioasi, usor de preparat, pot fi folositi ca si garnitura la carne sau legume, dar pot fi serviti doar cu ketchup.

Se curata cartofii si se spala, se taie in felii mai groase si se pun la fript in ulei incalzit. Se amesteca din cand in cand sa nu se arda, peste 10 minute se pune ceapa tocata si ardeiul iute tocat. Dupa ce s-au fript se adauga sare dupa gust.


Aceasta mancare de cartofi se serveste cald, cu ketchup.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori