Se taie ardeiul si cartofii in cuburi. Se curata ceapa si usturoiul, apoi se taie marunt. Carnaciorii sunt taiati feliute si prajiti in 3 linguri ulei
Se taie ardeiul si cartofii in cuburi. Se curata ceapa si usturoiul, apoi se taie marunt. Carnaciorii sunt taiati feliute si prajiti in 3 linguri ulei, apoi se scot deoparte. Se mai prajesc ardeii, cartofii, ceapa si usturoiul in acelasi ulei in care s-au prajit carnatii. Se adauga pasta de ardei, supa, cimbrul, sarea si piperul si se fierbe totul cam 15 minute. Cu 5 minute inainte de scurgerea timpului de fierbere, se adauga si carnatii. Se incinge restul uleiului intr-o tigaie si se fac oua ochiuri. Se sareaza.
Se condimenteaza mancarea dupa gust si se serveste cu ouale ochiuri si cu patrunjel deasupra.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii