Se pun la fiert cartofii cu coaja, astfel incat sa nu iasa sfaramiciosi. Se curata ceapa si se taie solzisori cat de ingusti. Slaninuta, o bucata cat
Se pun la fiert cartofii cu coaja, astfel incat sa nu iasa sfaramiciosi. Se curata ceapa si se taie solzisori cat de ingusti. Slaninuta, o bucata cat o palma (fara degete), se taie cubulete. In timp ce fierb cartofii, se pune slaninuta la prajit si, inainte de a se praji de tot, se adauga ceapa. Se lasa la prajit pana cand ceapa e moale si colorata. Intre timp, cartofii se curata si se taie fie felii, fie cubulete. Peste ceapa prajita, inca pe foc, se adauga, dupa gust, mustar. Se mai lasa putin la prajit si apoi se adauga cartofii. Se condimenteaza si se adauga, tot dupa gust, usturoi pisat sau granulat.
Se pot consuma ca atare sau in orice alte combinatii, dupa preferinta.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii