Cartofi taranesti

Cartofii fierti in coaja se taie felii subtiri. Costita se taie cuburi, iar ceapa se toaca marunt. In putin unt incins se caleste ceapa si costita pin

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 gr. cartofi fierti
  • 250 gr. costita
  • 2 cepe mari
  • 200 gr. brinza rasa
  • 6 oua
  • 150 ml lapte
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Cartofii fierti in coaja se taie felii subtiri. Costita se taie cuburi, iar ceapa se toaca marunt. In putin unt incins se caleste ceapa si costita pina se moaie putin. Se ia o forma yena care se unge si se pun straturi alternative de cartofi si costita cu ceapa. Se presara brinza rasa, sare si piper intre staturi. Peste ultimul strat care va fi de cartofi se toarna laptele batut cu ouale. Se coace la foc potrivit 45-50 min.
Se serveste fierbinte sau rece

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc