Cartofi taranesti

Cartofii se spala si se pun la fiert in coaja, ceapa se taie julein iar baconul se feliaza si se taie bucatele. Se curata cartofii de coaja si se taie

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 800 gr cartofi
  • 100 gr ceapa
  • 100 gr bacon
  • 50 ml ulei
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Cartofii se spala si se pun la fiert in coaja, ceapa se taie julein iar baconul se feliaza si se taie bucatele. Se curata cartofii de coaja si se taie cuburi. Se prajesc apoi intr-o tigaie si cand sunt aproape rumeniti se adauga ceapa, baconul, piperul si sarea, continuandu-se prajirea pana se inmoaie ceapa.
Mancarea se serveste calda.

retete culinare:

Ciuperci la cuptor

Placinta de dovleac

Tocana cu orez si legume

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc