Cartofii spalati si curatati se taie in doua (pe lung) si se scoate miezul. Se pun intr-o tava unsa, se sareaza, se pipereaza si in fiecare scobitura
Cartofii spalati si curatati se taie in doua (pe lung) si se scoate miezul. Se pun intr-o tava unsa, se sareaza, se pipereaza si in fiecare scobitura se pune cate o bucatica de slanina si o parte din miezul de cartofi taiati bucatele. Se acopera tava cu folie de aluminiu si se da la cuptor 20-30 de minute. Intre timp, se zdrobeste usturoiul, se pune sare dupa gust si se amesteca cu cateva linguri de ulei pana iese o pasta ca maioneza, adaugindu-se smantana dupa gust. Se toarna apoi peste cartofii calzi.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii