Cartofii taranesti sunt deliciosi si foarte populari. Intai se pun cartofii la fiert in coaja timp de 30 minute. In acest timp se curata ceapa, se taie jumatati.
Cartofii taranesti sunt deliciosi si foarte populari. Intai se pun cartofii la fiert in coaja timp de 30 minute. In acest timp se curata ceapa, se taie jumatati si se pune in apa rece.
Dupa ce au fiert cartofii, se pun intr-o strecuratoare mare si se lasa la racit. Pana se racesc cartofii se taie ceapa julien iar kaizerul fasii subtiri.
Dupa ce s-au racit cartofii se curata, se taie cuburi si se prajesc in ulei incins. In acelasi timp se pune intr-o alta tigaie si ceapa si se lasa la calit pana adevine sticloasa, se adauga kaizerul fasii si se lasa sa se rumeneasca impreuna.
Mancarea de cartofi se scoate pe un platou si deasupra ei se adauga ceapa si kaizerul. Se spala si se toaca patrunjelul si se adauga si el deasupra cartofilor.
Cartofii taranesti se servesc cu salata de vara sau de muraturi, gogosari, castraveti.
Pofta buna!!!
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaPregatite cu mare drag pentru o gustare delicioasa...va invit sa degustati :)
Mini-tarte cu ciuperci si branzica Miez de lapteDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii