Cartofii taranesti sunt deliciosi si foarte populari. Intai se pun cartofii la fiert in coaja timp de 30 minute. In acest timp se curata ceapa, se taie jumatati.
Cartofii taranesti sunt deliciosi si foarte populari. Intai se pun cartofii la fiert in coaja timp de 30 minute. In acest timp se curata ceapa, se taie jumatati si se pune in apa rece.
Dupa ce au fiert cartofii, se pun intr-o strecuratoare mare si se lasa la racit. Pana se racesc cartofii se taie ceapa julien iar kaizerul fasii subtiri.
Dupa ce s-au racit cartofii se curata, se taie cuburi si se prajesc in ulei incins. In acelasi timp se pune intr-o alta tigaie si ceapa si se lasa la calit pana adevine sticloasa, se adauga kaizerul fasii si se lasa sa se rumeneasca impreuna.
Mancarea de cartofi se scoate pe un platou si deasupra ei se adauga ceapa si kaizerul. Se spala si se toaca patrunjelul si se adauga si el deasupra cartofilor.
Cartofii taranesti se servesc cu salata de vara sau de muraturi, gogosari, castraveti.
Pofta buna!!!
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryPentru mamica mea iubita, un tort racoritor, de vara.
Tort cu afine, ciocolata alba si crema de lamaiePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii