Cartofii se curata si se taie felii. Ceapa se curata iar partea verde se taie rondele. Cea alba se toaca marunt. Slaninuta se taie cubulete si se pune
Cartofii se curata si se taie felii. Ceapa se curata iar partea verde se taie rondele. Cea alba se toaca marunt. Slaninuta se taie cubulete si se pune la prajit in untura sau ulei. Se scoate apoi si se tine la cald. Cartofii se prajesc in aceeasi untura, amestecind uneori, pina se rumenesc. Spre final se adauga si ceapa tocata. Se potriveste totul cu sare si piper. Se inglobeaza slaninuta prajita si se presara deasupra ceapa verde.
Se servesc imediat.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii