Ceapa se toaca marunt si se pune la calit impreuna cu carnea tocata si patrunjelul maruntit. Se lasa pe foc 5 minute, dupa care se adauga miezuld e p
Ceapa se toaca marunt si se pune la calit impreuna cu carnea tocata si patrunjelul maruntit. Se lasa pe foc 5 minute, dupa care se adauga miezuld e paine, oul batut, sarea si piperul. Cartofii se curata, li se face o scobitura, care se va umple cu tocatura. Se pun apoi cartofii intr-o
tava unsa cu unt. Separat se pregateste un sos din faina, peste care se toarna treptat supa de carne. Se toarna sosul peste cartofi si se introduce tava in cuptorul incins, unde se tine o ora. Se stropesc cu putin sos de rosii spre sfarsitul coacerii.
Se servesc cu salata verde.
Alte retete:
Rulada de porc Friptura de vita la cuptor Piftie de curcan
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaPregatite cu mare drag pentru o gustare delicioasa...va invit sa degustati :)
Mini-tarte cu ciuperci si branzica Miez de lapteDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii