Chiftelute de cartofi cu nuca

Cartofii se fierb si se rad pe partea mare. Se amesteca cu nuca, uleiul, ceapa tocata, usturoiul pisat, uleiul, sare si piper dupa gust, verdeata toca

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg cartofi
  • 2 cepe mari
  • 2 capatini de usturoi
  • 8 linguri de nuca macinata
  • 2 linguri ulei
  • grasime pentru prajit
  • verdeata
  • condimente

Mod de preparare

Cartofii se fierb si se rad pe partea mare. Se amesteca cu nuca, uleiul, ceapa tocata, usturoiul pisat, uleiul, sare si piper dupa gust, verdeata tocata. Daca este nevoie pui si o lingura rasa de faina. Se lasa coca sa stea 10 min si se formeaza chiftelute care se pun in tava unsa la cuptor. Se intorc din cind in cind pentru a se rumeni.


 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci