Chiftelutele din legume sunt mancaruri de cartofi delicioase ce pot fi servite ca si aperitive. Cartofii se fierb in apa cu sare si se curata de coaja.
Chiftelutele din legume sunt mancaruri de cartofi delicioase ce pot fi servite ca si aperitive. Cartofii se fierb in apa cu sare si se curata de coaja. Morcovii si telina se curata, se spala, se introduc in apa cu sare, se fierb, se scurg. Ceapa se curata, se spala si se taie marunt. Faina se cerne. Ouale se spala sub jet de apa rece. Ceapa se inabusa in 50 ml ulei si 50 ml apa. Cartofii, morcovii, telina se dau prin masina de tocat si se amesteca cu ceapa, sare, piper, oua, obtinandu-se o compozitie din care se formeaza chiftelute, care apoi se prajesc pe ambele parti.
Chiftelutele din legume se servesc calzi, cu unt topit deasupra.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaPregatite cu mare drag pentru o gustare delicioasa...va invit sa degustati :)
Mini-tarte cu ciuperci si branzica Miez de lapteDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii