Chiftelutele din legume sunt mancaruri de cartofi delicioase ce pot fi servite ca si aperitive. Cartofii se fierb in apa cu sare si se curata de coaja.
Chiftelutele din legume sunt mancaruri de cartofi delicioase ce pot fi servite ca si aperitive. Cartofii se fierb in apa cu sare si se curata de coaja. Morcovii si telina se curata, se spala, se introduc in apa cu sare, se fierb, se scurg. Ceapa se curata, se spala si se taie marunt. Faina se cerne. Ouale se spala sub jet de apa rece. Ceapa se inabusa in 50 ml ulei si 50 ml apa. Cartofii, morcovii, telina se dau prin masina de tocat si se amesteca cu ceapa, sare, piper, oua, obtinandu-se o compozitie din care se formeaza chiftelute, care apoi se prajesc pe ambele parti.
Chiftelutele din legume se servesc calzi, cu unt topit deasupra.
Un aperitiv special pentru masa de Paste!
Terina de miel in crusta de dovlecei si susanAstazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta videoPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Cat de gustosi sunt carnatii facuti in casa! Hai sa vezi cum se fac!
Carnati de porc cu cartofi taranestiCatina este una dintre cele mai bogate surse de vitamina C, cu un continut de 10 ori mai mare decat portocalele. Consumati...
Suc antiraceala prin presare la rece la KuvingsSiropul din muguri de brad este foarte sanatos si foarte usor de pregatit. Siropul din muguri de brad este un remediu natural...
Sirop din muguri de bradPentru masa de Paste, va invit sa incercati o friptura delicioasa de miel.
Friptura de mielIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii