Se da pe razatoare fina cartofii,ceapa si se stoarece bine. Se amesteca toate ingredientele inafara de cascaval si pesmet. Se unge o tava de 24 cm. S
Se da pe razatoare fina cartofii,ceapa si se stoarece bine.
Se amesteca toate ingredientele inafara de cascaval si pesmet.
Se unge o tava de 24 cm.
Se pune continutul si se presara pesmetul si branza.
Se coace in cuptor incalzit la 180 grade circa 1 ora, pina primeste o crusta frumoasa.
Pofta buna!
Reteta Coptura de cartofi a fost propusa de judy pe forum culinar.ro
Alte retete cu cartofi gasiti aici:
Cartofi ardelenesti,
Cartofi la cuptor,
Cartofi rantaliti

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii