Se da pe razatoare fina cartofii,ceapa si se stoarece bine. Se amesteca toate ingredientele inafara de cascaval si pesmet. Se unge o tava de 24 cm. S
Se da pe razatoare fina cartofii,ceapa si se stoarece bine.
Se amesteca toate ingredientele inafara de cascaval si pesmet.
Se unge o tava de 24 cm.
Se pune continutul si se presara pesmetul si branza.
Se coace in cuptor incalzit la 180 grade circa 1 ora, pina primeste o crusta frumoasa.
Pofta buna!
Reteta Coptura de cartofi a fost propusa de judy pe forum culinar.ro
Alte retete cu cartofi gasiti aici:
Cartofi ardelenesti,
Cartofi la cuptor,
Cartofi rantaliti
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii