Piureul de cartofi: Cartofii se curata si se fierb. Se scurge apa. Se adauga laptele si se smesteca cu mixerul. Se adauga oul si untul. Se amesteca cu
Piureul de cartofi:
Cartofii se curata si se fierb. Se scurge apa. Se adauga laptele si se smesteca cu mixerul. Se adauga oul si untul. Se amesteca cu mixerul. Se adauga patrunjelul, maslinele si usturoiul, sare, piper. Se da la o parte.
Amestecul de carne tocata:
Se curata morcovii si ceapa. Se taie morcovii feliute si se toaca ceapa. Se rumenesc morcovii, ceapa, carnea, cimbrul. Se adauga rosiile tocate si pasta de rosii, sare, piper. Se fierbe circa 30 min.
Se pune amestecul de carne tocata intr-o forma, se pune piure-ul deasupra. La urma se pune brinza de oaie taiata felii. Se pune brinza, taiate in felii. Se da la cuptor 20 - 25 minute la 200 grade C. Se pune cuptorul pe grill ultimele 10 minute sa se obtina o culoare aurie.
Se serveste cu salata verde sau de rosii.
Pofta buna!
Reteta Tarta cu piure de cartofi si carne tocata a fost propusa de Elena of Sweden pe forum culinar.ro
Alte retete de tarte sarate gasiti aici:
Tarta cu carne tocata si ciuperci,
Tarta cu cascaval si conopida,
Tarta cu Branza

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii