Se fierb cartofii. Se lasa la racit si apoi se dau pe razatoare. Se amesteca cu ouale, faina, sarea si piperul, se modeleaza forme si se prajesc in u
Se fierb cartofii. Se lasa la racit si apoi se dau pe razatoare. Se amesteca cu ouale, faina, sarea si piperul, se modeleaza forme si se prajesc in uleiul incins, pe toate partile, pana devin aurii.
Se servesc cu muraturi sa pe post de garnitura.
Alte retete culinare recomandate
Cartofi la cuptor
Mancare de mazare
Supa de galuste
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseCurry verde thailandez cu pui, ciuperci si dovlecel este o reteta delicioasa din bucataria thailandeza.
Curry verde thailandez cu pui, ciuperci si dovlecelDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii