Se fierb cartofii in coaja,se curata,se dau prin masina de tocat,se amesteca cu doua galbenusuri,cu un ou intreg si cu patru linguri pline cu faina.Se
Se fierb cartofii in coaja,se curata,se dau prin masina de tocat,se amesteca cu doua galbenusuri,cu un ou intreg si cu patru linguri pline cu faina.Se framanta bine cu sare si piper.Aluatul obtinut se face sul,se taie in felii,carora li se da forma de carnacior,apoi se dau prin faina,prin albus de ou batut,prin pesmet si se prajesc in ulei fierbinte.
Se servesc cu sote de legume.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii