Se dau cartofii fierti prin masina de tocat, se amesteca cu sunca, sarea, smintina, apoi cu atita faina cit sa se obtina un aluat potrivit de moale. S
Se dau cartofii fierti prin masina de tocat, se amesteca cu sunca, sarea, smintina, apoi cu atita faina cit sa se obtina un aluat potrivit de moale. Se face un sul care se imparte in bucatele egale, se formeaza crochete de grosimea unui mititel, se tavalesc fiecare in faina, apoi in ou si la urma in pesmet. Se prajesc in ulei pe ambele parti. La fel se pot prepara crochete cu produse picante ca: putin hering tocat marunt sau peste afumat, sau cu slanina prajita si taiata marunt, ori cu creier fiert si tocat etc.
Se pot servi cu garnitura de spanac sau morcov sote
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii