Se fierb cartofii si se piseaza ca la piure, se adauga untul, drojdia, sarea si branza rasa. Albusrile batute spuma si faina cat cuprinde se framanta
Se fierb cartofii si se piseaza ca la piure, se adauga untul, drojdia, sarea si branza rasa.
Albusrile batute spuma si faina cat cuprinde se framanta tot si se lasa sa creasca.
Se intinde o foaie groasa de 1 cm si se taie cu paharul. Se lasa din nou sa creasca si se prajesc in uleiul incins.
Se servesc fierbinti cu cascaval ras deasupra.
Pofta buna!
Reteta Crochete milaneze cu cartofi a fost propusa de Nally pe forum culinar.ro
Alte retete cu cartofi gasiti aici:
Acordeoane din cartofi,
Parjolute de cartofi,
Papanasi de cartofi cu cascaval
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii