Pentru felii de cartofi la cuptor se incinge cuptorul. Se inteapa cartofii cu o furculita pe toata suprafata. Se pun pe o tava si se coc 1-1 ½ ora, pana s-au fragezit.
Pentru felii de cartofi la cuptor se incinge cuptorul. Se inteapa cartofii cu o furculita pe toata suprafata. Se pun pe o tava si se coc 1-1 ½ ora, pana s-au fragezit. Se taie fiecare cartof in 6 bucati, pe lung. Se ung cu ulei, se presar cu sare si se dau din nou la cuptor (cu partea cu coaja in jos) inca 10 minute, pana se rumenesc. Se amesteca smantana cu seapa si se asezoneaza.
Feliile de cartofi la cuptor se servesc firbinti cu sosul de smantana.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii