Fenicul cu salata de cartofi

Pentru fenicul cu salata de cartofi se taie pe lungime feniculul, se unge cu 2 linguri de ulei si cu usturoiul pisat. Se tine pe grila aragazului 6-8 minute.

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 oua fierte tari
  • 1 bulb fenicul
  • 3 linguri ulei
  • 1 catel usturoi
  • 450 g cartofi noi
  • 100 g rosii mici taiate felii
  • 1 lingura suc de lamaie
  • 2 lingurite mustar
  • 1-2 linguri vin

Mod de preparare

Pentru fenicul cu salata de cartofi se taie pe lungime feniculul, se unge cu 2 linguri de ulei si cu usturoiul pisat. Se tine pe grila aragazului 6-8 minute. Se fierb cartofii, apoi se taie in doua. Se amesteca feliile de fenicul cu cartofii, ouale taiate sferturi si rosiile. Se amesteca uleiul ramas cu zeama de lamaie, mustarul si vinul si se stropeste amestecul de mai sus.


Se serveste cu paine crocanta.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori