Frigarui de cartofi

Cartofii se decojesc, dovlecelul se taie cuburi iar 4 cepe se curata si se taie in 8. Se infig in tepusa alternativ cartofi ,feliile de ceapa si felii

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 16 cartofi mici
  • un dovlecel
  • 6 cepe
  • 2 ardei grasi
  • sare
  • piper
  • boia
  • cimbru
  • 6 linguri ulei
  • 1 catel usturoi
  • 2 linguri bulion
  • o conserva rosii taiate bucati(400 g)
  • 125 ml vin rosu
  • marar pentru ornat

Mod de preparare

Cartofii se decojesc, dovlecelul se taie cuburi iar 4 cepe se curata si se taie in 8. Se infig in tepusa alternativ cartofi ,feliile de ceapa si feliile de ardei gras. Se presara sare, piper, boia si cimbru. Se prajesc in ulei incins. Restul de ceapa si usturoiul se curata si se toaca marunt. Se calesc in 3 linguri de ulei, se adauga bulionul, bucatile de rosii si vinul. Se lasa sa fiarba la foc potrivit. Se adauga sare, piper, o lingura de zahar.
Se servesc impreuna cu sosul si se orneaza cu marar.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori