Se fierb cartofii cu coaja, bine spalati si dupa ce sint gata, se curata. Separat, se fierbe bine carnea si se trece apoi prin masina de tocat. In car
Se fierb cartofii cu coaja, bine spalati si dupa ce sint gata, se curata. Separat, se fierbe bine carnea si se trece apoi prin masina de tocat. In cartofii pasati se pun un ou, sare, piper si faina atit cit sa se poata intinde un aluat. In carnea tocata se pun un ou, sare, piper. Se taie foaia de aluat in patrate de 5-6 cm, se pune pe fiecare cite o lingurita de tocatura si se ruleaza galustele. Se pun apoi intr-un vas cu apa ce clocoteste si cind sint gata se scot cu spumiera. Se pun intr-o tava sau vas de Jena, se acopera cu sos picant si se dau la cuptor pentru 20 de minute.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseAceste clatite mici si pufoase sunt absolut delicioase. A fost un rasfat total, mai ales ca am adaugat la ele cateva fructe...
Pancakes cu ricota si mandarineDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii