Gnochi de cartofi

Se fierb cartofii, se dau prin masina de tocat carne, se amesteca bine cu brinza rasa, faina si 2-3 oua intregi. Se presara faina pe un fund si se ras

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1/2 kg cartofi
  • 2-3 linguri unt
  • 1 lingura faina
  • 2-3 oua
  • ¼ kg brinza

Mod de preparare

Se fierb cartofii, se dau prin masina de tocat carne, se amesteca bine cu brinza rasa, faina si 2-3 oua intregi. Se presara faina pe un fund si se rastoarna compozitia. Se ruleaza usor cu mina inmuiata in faina. Se taie bucati egale, se fac mici rulouri, se pun in apa clocotita, sarata. Se lasa pina se ridica la suprafata, se ia cu spumiera, se scurg, se asaza pe farfurie. Se toarna pe deasupra unt proaspat cald si brinza rasa si se dau la cuptor sa se rumeneasca.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc