Gogosi de cartofi

Se fierb cartofii, se curata de coaja, se trec prin sita si se amesteca cu o cantitate egala de faina, si putina apa calda, atat cat sa faca aluatul p

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 200 gr cartofi
  • 200 gr faina
  • sare
  • 10 gr drojdie

Mod de preparare

Se fierb cartofii, se curata de coaja, se trec prin sita si se amesteca cu o cantitate egala de faina, si putina apa calda, atat cat sa faca aluatul potrivit de moale. Se mai adauga un varf de cutit de sare, si 10 grame de drojdie, si se framanta bine, apoi se taie forme cu un pahar care se rumenesc in ulei fierbinte.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori