Cartofii se pun la fiert in apa sarata. Spanacul se opareste in apa cu sare. Se decojesc cartofii si se taie felii. Ceapa si usturoiul se toaca si se
Cartofii se pun la fiert in apa sarata. Spanacul se opareste in apa cu sare. Se decojesc cartofii si se taie felii. Ceapa si usturoiul se toaca si se pun la calit. Se adauga spanacul tocat si se lasa sa scada. Se condimenteaza cu sare si piper. Intr-o forma unsa se pune un rind de cartofi,jumatate din cantitatea de spanac, jumatate din cantitatea de brinza feta rasa. Se repeta. Deasupra se pune cascavalul felii si se toarna smintina amestecata cu condimente. Se coace 45 min.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii