Se curata si se feliaza cartofii si ouale. Se unge cu unt un vas de Jena si se cladeste compozitia: primul strat - felii de cartofi, al doilea - feli
Se curata si se feliaza cartofii si ouale. Se unge cu unt un vas de Jena si se cladeste compozitia: primul strat - felii de cartofi, al doilea - felii de oua, se presara 1/2 din brinza rasa, 1/2 din condimente, un strat de felii de cartofi si felii de oua. Separat, se amesteca smintina cu usturoiul pisat fin si celelalte condimente. Se toarna peste straturi. Se presara restul de brinza rasa, mararul si un praf de boia rosie iute pentru contrast. Se introduce in cuptorul incins pentru cca 30 minute, pina cind prinde o crusta aurie.
Se serveste fierbinte, cu smintina amestecata cu condimente la sosiera si marar proaspat tocat. O bere neagra rece acompaniaza fericit acest gratin.
Acest fel de mincare poate deveni o garnitura copioasa alaturi de o friptura la tava.
E o mâncărică foarte simplă şi rapidă în care am încercat să îmbin nişte legume pe care nu le mâncăm foarte des,...
Mancarica de legume gratinataUn deliciu ,plin de culoare! Pentru concurs ,,toamna se numara borcanele"
Dulceata de afinePrajitura cu foi si crema caramel este o prajitura de casa delicioasa, ce poate fi pregatita de sarbatori sau de Craciun....
Prajitura cu foi si crema caramelSe spala si se curata foarte bine legumele, apoi se dau pe o razatoare mica. La fel se procedeaza cu merele. Se combina cu...
Salata de iarnaO reteta pe care o pregatesc an de an, este foarte gustoasa si tine foarte bine peste iarna...asta daca mai apuca si nu se...
Gogosari in sosPrajitura cu parfum de toamna! O alta varianta a prajiturii cu mere, care se face foarte usor si are un gust exceptional.
Prajitura cu mere(cu foaie turnata)Acestia sunt preferatii mei! Aleg mereu ardei rosii, carnosi si foarte iuti!
Ardei iuti la otet
Comentarii