Iepurele se pune intr-un vas si se toarna peste el vin, ulei, se taie morcov, patrunjel, ceapa rondele, patrunjel verde, foi de dafin .boabe de piper
Iepurele se pune intr-un vas si se toarna peste el vin, ulei, se taie morcov, patrunjel, ceapa rondele, patrunjel verde, foi de dafin .boabe de piper si se tine cateva ore cel putin in acest bait.
Se scoate iepurele impanand cu slanina afumata si usturoi, se pune intr-o punga pe un pat din legumele rezultate din bait, se unge cu putin ulei si se da la cuptor.
Paralel se pune putin ulei intr-o tigaie si una doua linguri de miere, cand s-a incalzit se pun cateva prune despicate.
Rondele de mar curata de samburi si se lasa sa se rumeneasca, se taie un ardei rosu fasii si se pune si el si chiar inainte de a fi gata se pun cateva afine, pot sa fie proaspete sau de pe afinata, si in cateva minute sosul este gata.
Reteta propusa de BlueIcon
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaliga Asa cum v-am mai spus, eu gatesc frecvent snitele. Principalul "client" este iubitul meu si, desi el le...
Șnițele din piept de pui marinatDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii