Impachetari cu hartie de orez

1. Am fript doi usturoi cu un ardeias iute; 2. Am adaugat

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa
Impachetari cu hartie de orez

Ingrediente

  • tofu
  • broccolini sau baby-broccoli care sint verisoare cu broccoli prin incrucisare cu kai-lan sau broccoli chinezesc
  • creveti (optional)
  • pasta miso (optional)
  • sos de soia
  • usturoi
  • ardei iute

Mod de preparare

1. Am fript doi usturoi cu un ardeias iute;

2. Am adaugat crevetii

si i-am prajit 2-3 minute pina s-au facut roz dupa care i-am scos pe o farfurie;

3. Am adugat broccolini, o lingura mare de pasta miso, sos de soia, un pic de supa si am pus capacul;

4. I-am lasat pe foc cel mult 10 minute pina s-au inmuiat. Au lasat si un sosulet destul de virtos.

5. Dupa care am trecut la impachetari. In niste pachetele am pus amestecul din tigaie plus crevetii si avocado.

6. Peste aranjament am pus sos din tigaie.

Hirtia de orez este ca un fel de taitel fin care in loc sada pe linga mincare o inconjoara. Sosul din pachetel sta frumos acolo si nu iese nici daca-l rogi, pe dinafara am stropit eu ca sa nu se lipeasca pachetelele intre ele.Sosul format este resultat din combinatia pasta de miso, sos de soia si un pic de supa si este delicios. Tofu, care nu are gust de felul lui, a luat gustul sosului si al crevetilor si complimenteaza restul ingredientelor foarte bine.

Reteta propusa de Takitakikatoka.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori