1. Am fript doi usturoi cu un ardeias iute; 2. Am adaugat
1. Am fript doi usturoi cu un ardeias iute;
2. Am adaugat crevetii
si i-am prajit 2-3 minute pina s-au facut roz dupa care i-am scos pe o farfurie;
3. Am adugat broccolini, o lingura mare de pasta miso, sos de soia, un pic de supa si am pus capacul;
4. I-am lasat pe foc cel mult 10 minute pina s-au inmuiat. Au lasat si un sosulet destul de virtos.
5. Dupa care am trecut la impachetari. In niste pachetele am pus amestecul din tigaie plus crevetii si avocado.
6. Peste aranjament am pus sos din tigaie.
Hirtia de orez este ca un fel de taitel fin care in loc sada pe linga mincare o inconjoara. Sosul din pachetel sta frumos acolo si nu iese nici daca-l rogi, pe dinafara am stropit eu ca sa nu se lipeasca pachetelele intre ele.Sosul format este resultat din combinatia pasta de miso, sos de soia si un pic de supa si este delicios. Tofu, care nu are gust de felul lui, a luat gustul sosului si al crevetilor si complimenteaza restul ingredientelor foarte bine.
Reteta propusa de Takitakikatoka.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaPoate fi un pranz delicios, mai ales ca nu este greu de pregatit! Oricine poate sa-l faca chiar daca nu e mare specialist in...
Piept de pui cu rosii si ardei kapia la cuptorDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii