Zdrobim sau radem cartofii, adaugam faina si sare si piper. Framantam bine. Punem compozitia in tigaie cu ulei (de masline am pus eu). Si se prajeste
Zdrobim sau radem cartofii, adaugam faina si sare si piper.
Framantam bine.
Punem compozitia in tigaie cu ulei (de masline am pus eu).
Si se prajeste amestecand mereu si sfaramand cartofii, pana se rumeneste totul.
Daca lasati fara a framanta in tigaie iese un fel de rosti asa ca: amestecati, amestecati, amestecati.
Se mananca cu iaurt si zahar
Pofta buna!
Reteta Krumpirschmorre, reteta lui Peter a fost propusa de BD pe forum culinar.ro
Alte retete cu cartofi gasiti aici:
Coptura de cartofi,
Parjolute de cartofi,
Barcute de cartofi copti
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii