Se curata cartofii si se infasoara fiecare cartof cu o felie de bacon care se prinde de cartof cu un betigas de frigaruie. Se inveleste fiecare lollip
Se curata cartofii si se infasoara fiecare cartof cu o felie de bacon care se prinde de cartof cu un betigas de frigaruie. Se inveleste fiecare lollipop in folie de aluminiu sau hartie de copt si se da la cuptor.
Sfat: Ca sa nu se arda batul de frigaruie, Bebemik zice ca sa-l tii in apa inainte de a-l folosi.
(Am scris Lolllipops, ca cica trebuie 10 caractere si Lollipops are numa' 9)
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii