Ardeii se coc si se curata. Se sareaza si se dau prin faina si ou, apoi se prajesc pe ambele parti in ulei incins. Se pun intr-o cratita cu coditele
Ardeii se coc si se curata. Se sareaza si se dau prin faina si ou, apoi se prajesc pe ambele parti in ulei incins.
Se pun intr-o cratita cu coditele in sus. Cratita trebuie sa aiba marimea potrivita, astfel incat ardeii sa ramana in pozitie verticala.
Separat, se calesc in putin ulei rosiile tocate si curatate de coaja.
Se toarna rosiile peste ardei, se adauga o cana de apa si deasupra smantana. Se dau la cuptor cca 20 minute.
Se pot servi calzi, dar sunt foarte buni si reci.
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii