Ardeii se coc si se curata. Se sareaza si se dau prin faina si ou, apoi se prajesc pe ambele parti in ulei incins. Se pun intr-o cratita cu coditele
Ardeii se coc si se curata. Se sareaza si se dau prin faina si ou, apoi se prajesc pe ambele parti in ulei incins.
Se pun intr-o cratita cu coditele in sus. Cratita trebuie sa aiba marimea potrivita, astfel incat ardeii sa ramana in pozitie verticala.
Separat, se calesc in putin ulei rosiile tocate si curatate de coaja.
Se toarna rosiile peste ardei, se adauga o cana de apa si deasupra smantana. Se dau la cuptor cca 20 minute.
Se pot servi calzi, dar sunt foarte buni si reci.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii