Cartofii se fierb in coaja. Intre timp se bat ouale bine si se amesteca cu faina pana se formeaza o pasta fina. Dupa aceea se umple o cratita cu apa,
Cartofii se fierb in coaja. Intre timp se bat ouale bine si se amesteca cu faina pana se formeaza o pasta fina. Dupa aceea se umple o cratita cu apa, se pune sare si se da la fiert. Cu o lingurita umeda se ia putin cate putin din amestec si se lasa in apa sarata, la fiert, pana cand galustele ies la suprafata. Cand cartofii sunt fierti, se decojesc si se taie feliute subtiri. Intr-o tigaie se lasa la calit cele doua cepe si kaizerul. Dupa ce se stinge focul se adauga cele doua linguri de boia. Cartofii se amesteca cu galustele, ceapa si kaizerul. Se mai adauga sare si piper dupa gust.
Aceasta mancare este si mai buna daca se serveste impreuna cu gogosari in otet sau ardei copti.

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii