Cartofii se fierb in coaja. Intre timp se bat ouale bine si se amesteca cu faina pana se formeaza o pasta fina. Dupa aceea se umple o cratita cu apa,
Cartofii se fierb in coaja. Intre timp se bat ouale bine si se amesteca cu faina pana se formeaza o pasta fina. Dupa aceea se umple o cratita cu apa, se pune sare si se da la fiert. Cu o lingurita umeda se ia putin cate putin din amestec si se lasa in apa sarata, la fiert, pana cand galustele ies la suprafata. Cand cartofii sunt fierti, se decojesc si se taie feliute subtiri. Intr-o tigaie se lasa la calit cele doua cepe si kaizerul. Dupa ce se stinge focul se adauga cele doua linguri de boia. Cartofii se amesteca cu galustele, ceapa si kaizerul. Se mai adauga sare si piper dupa gust.
Aceasta mancare este si mai buna daca se serveste impreuna cu gogosari in otet sau ardei copti.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii