Preincalziti cuptorul la 180°C, foc mare. Puneti uleiul intr-o tigaie la incalzit, adaugati ceapa si caliti-o cateva minute, adaugati ardeiul, tel
Preincalziti cuptorul la 180°C, foc mare.
Puneti uleiul intr-o tigaie la incalzit, adaugati ceapa si caliti-o cateva minute, adaugati ardeiul, telina si usturoiul si lasati la calit pana se inmoaie toate. Lasati sa se raceasca.
Puneti carnea intr-un castron mare, adaugati ketchup-ul, ouale batute, smantana, pesmetul, boiaua, sare si piper. Amestecati bine cu mana. Cand sunt bine amestecate, adaugati legumele calite si framantati din nou bine.
Puneti carnea intr-o forma de cozonac sau intr-un vas termorezistent in forma de paine la suprafata. Bagati vasul in cuptor si coaceti 1 ora si 15 minute. Lasati carnea sa stea 15-20 de minute inainte de a o taia felii subtiri cu un cutit ascutit. Se serveste cu piure de cartofi, sos de hrean, maioneza sau mustar.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii