1. uleiul se pune pa incins si se prajesc in el la foc iute cotletele cate 2-3 minute pentru fiecare parte, dupa aceea se aseaza pe un platou si se co
1. uleiul se pune pa incins si se prajesc in el la foc iute cotletele cate 2-3 minute pentru fiecare parte, dupa aceea se aseaza pe un platou si se condimenteaza cu sare si piper
2. Se adauga rozmarinul si cimbru si se acopera cu un capac
3. Sfecla coapta, curatata de coaja se trece prin rozatoara mica si se amesteca cu hreanul
4. feliile de paine se prajesc si se ung cu untul, cat sunt inca fierbinti
5. pe fiecare felie de paine se pune o felie de jambon, peste aceasta 2-3 linguri de sfecla cu hrean
6. peste paine 3 cotlete de miel si deasupra cate un fir de rozmarin, cimbru si 2-3 rosii coapte cherry

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii