Mincare acrisoara cu cartofi

Ceapa taiata marunt se rumeneste in uleiul incins. Se adauga faina si boiaua, apoi se stinge cu un pahar de apa clocotita. Se pun cartofii cruzi, cura

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 gr. cartofi
  • 2 linguri ulei
  • 2 linguri smintina
  • 1 lingura faina
  • 1 ceapa
  • boia
  • 1 lingurita otet de vin
  • sare
  • patrunjel si marar

Mod de preparare

Ceapa taiata marunt se rumeneste in uleiul incins. Se adauga faina si boiaua, apoi se stinge cu un pahar de apa clocotita. Se pun cartofii cruzi, curatati si taiati in sferturi. Se fierbe totul 20 min. Se adauga sarea, otetul, smintina, verdeata taiata marunt si se lasa sa mai dea 2-3 clocote.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci