Musaca de cartofi

Curata de coaja si rade cartofii cruzi, amesteca-i cu ou si sare, adauga suficienta faina, incat sa obtii un aluat de consistenta unei galuste. Adauga

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 5 kg cartofi
  • 200 g branza
  • 100 g unt
  • 2 linguri faina
  • 1 ou
  • smantana
  • sare

Mod de preparare

Curata de coaja si rade cartofii cruzi, amesteca-i cu ou si sare, adauga suficienta faina, incat sa obtii un aluat de consistenta unei galuste. Adauga bucati in apa fierbinte cu sare si fierbe-i inca 10 minute dupa ce apar pe suprafata apei. Strecoara-i, unge-i cu unt, branza si smantana.
Alte preparate culinare recomandate

Tocanita de pui

Bulion de rosii

Pulpe de pui la cuptor

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori