Musaca de cartofi

Curata de coaja si rade cartofii cruzi, amesteca-i cu ou si sare, adauga suficienta faina, incat sa obtii un aluat de consistenta unei galuste. Adauga

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 5 kg cartofi
  • 200 g branza
  • 100 g unt
  • 2 linguri faina
  • 1 ou
  • smantana
  • sare

Mod de preparare

Curata de coaja si rade cartofii cruzi, amesteca-i cu ou si sare, adauga suficienta faina, incat sa obtii un aluat de consistenta unei galuste. Adauga bucati in apa fierbinte cu sare si fierbe-i inca 10 minute dupa ce apar pe suprafata apei. Strecoara-i, unge-i cu unt, branza si smantana.
Alte preparate culinare recomandate

Tocanita de pui

Bulion de rosii

Pulpe de pui la cuptor

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci