Musaca de cartofi cu dovleac si branza o recomandam in atentia lacto-vegetarienilor pentru a completa retatarul.
Musaca de cartofi cu dovleac si branza incepe asa: cartofii se spala, se curata si se taie rondele nici prea groase, nici prea subtiri si jumatate din ei se pun intr-o tava de cuptor pe care am uns-o in prealabil cu putin ulei; se adauga sare si piper.
Ceapa se taie felii subtiri si se pune jumatate din ea peste cartofi impreuna cu bucatele de unt.
Se aseaza al doilea strat din dovleac (jumatate din cantitate) care se taie si el rondele sau cum puteti taia din el, cu cutit sau lingura; se mai pune si usturoiul pisat.
Apoi se pun iar cartofi, iar ultimul strat este cu jumatatea cealalta de dovleac, restul de ceapa, bucatele de unt si felii de branza. Mai adaugati 300 ml de apa la musaca sau 300 ml de apa cu o lingura de vegeta.
Aceasta musaca de cartofi cu dovleac si branza se serveste cu patrunjel tocat deasupra.
Este o reteta usoara, potrivita pentru concursul Retete de vacanta
Dovlecei si vinete paneIncearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazieTarta cu prune si zmeura este un desert delicios, cu aluat fraged si umplutura aromata de fructe. O reteta simpla, perfecta...
Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromata
Comentarii