Musaca de cartofi cu dovleac si branza o recomandam in atentia lacto-vegetarienilor pentru a completa retatarul.
Musaca de cartofi cu dovleac si branza incepe asa: cartofii se spala, se curata si se taie rondele nici prea groase, nici prea subtiri si jumatate din ei se pun intr-o tava de cuptor pe care am uns-o in prealabil cu putin ulei; se adauga sare si piper.
Ceapa se taie felii subtiri si se pune jumatate din ea peste cartofi impreuna cu bucatele de unt.
Se aseaza al doilea strat din dovleac (jumatate din cantitate) care se taie si el rondele sau cum puteti taia din el, cu cutit sau lingura; se mai pune si usturoiul pisat.
Apoi se pun iar cartofi, iar ultimul strat este cu jumatatea cealalta de dovleac, restul de ceapa, bucatele de unt si felii de branza. Mai adaugati 300 ml de apa la musaca sau 300 ml de apa cu o lingura de vegeta.
Aceasta musaca de cartofi cu dovleac si branza se serveste cu patrunjel tocat deasupra.

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii