Punem cartofii la fiert.Cand sunt aproape gata punem la calit kaizerul,apoi adaugam ouale batute si patrunjelul. Ideal ar fi ca cele doua sa fie gata
Punem cartofii la fiert.Cand sunt aproape gata punem la calit kaizerul,apoi adaugam ouale batute si patrunjelul. Ideal ar fi ca cele doua sa fie gata in acelasi timp.Acest fel de mancare se serveste cald. Intr-un vas punem un rand de cartofi, razuim cascaval/branza deasupra, apoi punem un rand de omleta, iar un rand de cartofi si unul de omleta, cu branza/cascaval razuit si patrunjel intre straturi si deasupra, la final.
Se serveste cald. Alte retete recomandate:
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii