Orezul se spala si se fierbe, apa de fiebere se arunca, dupa care se trece printr-un jet de apa rece. Separat, se caleste in unt sau ulei carnea de pu
Orezul se spala si se fierbe, apa de fiebere se arunca, dupa care se trece printr-un jet de apa rece. Separat, se caleste in unt sau ulei carnea de pui, taiata bucati mici, dar fara a se rumeni. Cand este patrunsa, se adauga sucul de rosii sau bulionul diluat, stafidele si ananasul. Se lasa cateva clocote, apoi se adauga fulgii de migdale. Se toarna sosul peste orez si se mai lasa 5 minute la foc mic, amestecandu-se cu grija. La final, se presara condimentele si se amesteca.
Aroma poate fi diferita, in functie de grasimea folosita si de preferinte.
Arata foarte bine pe platouri individuale, decorat cu frunze de menta proaspata si felii de lamaie.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaPoftă de nachos? Încearcă sosul cremos cu spanac și cremă de brânză pregătit de Andra Mihail....
Reteta de sos pentru nachos cu spanac si crema de branzaDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii