Orezul se spala si se fierbe, apa de fiebere se arunca, dupa care se trece printr-un jet de apa rece. Separat, se caleste in unt sau ulei carnea de pu
Orezul se spala si se fierbe, apa de fiebere se arunca, dupa care se trece printr-un jet de apa rece. Separat, se caleste in unt sau ulei carnea de pui, taiata bucati mici, dar fara a se rumeni. Cand este patrunsa, se adauga sucul de rosii sau bulionul diluat, stafidele si ananasul. Se lasa cateva clocote, apoi se adauga fulgii de migdale. Se toarna sosul peste orez si se mai lasa 5 minute la foc mic, amestecandu-se cu grija. La final, se presara condimentele si se amesteca.
Aroma poate fi diferita, in functie de grasimea folosita si de preferinte.
Arata foarte bine pe platouri individuale, decorat cu frunze de menta proaspata si felii de lamaie.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii