Se spala cartofii. Se pun la fiert, dar cu coaja, deoarece asa se prajeste mai departe. Din varf se taie o felie subtire, si se scobeste in asa fel in
Se spala cartofii. Se pun la fiert, dar cu coaja, deoarece asa se prajeste mai departe. Din varf se taie o felie subtire, si se scobeste in asa fel incat sa incapa un ou. In fiecare scobitura se pune putin unt, sare, piper si o felie de cascaval si se sparge un ou, dar in asa fel incat galbenusul sa ramana intreg. Se tapeteaza cu unt o cratita, se asaza in ea cartofii si se baga la cuptor. Se prajeste la foc mic. La final se presara cu frunze de patrunjel maruntite.
Alte reteta cartofi recomandate
Pui cu cartofi
Mazare cu cartofi
Tocanita de pui
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii