Se spala cartofii. Se pun la fiert, dar cu coaja, deoarece asa se prajeste mai departe. Din varf se taie o felie subtire, si se scobeste in asa fel in
Se spala cartofii. Se pun la fiert, dar cu coaja, deoarece asa se prajeste mai departe. Din varf se taie o felie subtire, si se scobeste in asa fel incat sa incapa un ou. In fiecare scobitura se pune putin unt, sare, piper si o felie de cascaval si se sparge un ou, dar in asa fel incat galbenusul sa ramana intreg. Se tapeteaza cu unt o cratita, se asaza in ea cartofii si se baga la cuptor. Se prajeste la foc mic. La final se presara cu frunze de patrunjel maruntite.
Alte reteta cartofi recomandate
Pui cu cartofi
Mazare cu cartofi
Tocanita de pui
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agriseO alta varianta de ciuperci sote pe care am incercat-o este cu morcov si ierburi aromatice. Gustul este la fel de bun fata de...
Ciuperci sote IIPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii