Pastele se fierb, se clatesc cu apa rece si se aseaza pe un platou. Intre timp ceapa se toaca si se caleste in ulei, se adauga varza tocata si jumata
Pastele se fierb, se clatesc cu apa rece si se aseaza pe un platou.
Intre timp ceapa se toaca si se caleste in ulei, se adauga varza tocata si jumatate de pahar de apa, sare dupa gust si se lasa la foc mic, acoperita, amestecand din cand in cand, pana ce varza s-a calit. Se adauga piperul si se aseaza peste paste. Se toarna pe deasupra smantana din belsug si se serveste.
Ca o alternativa la smantana se poate folosi si un sos de rosii.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaCe faci cand ai niste zmeura delicioasa din gradina? Pregatesti o prajitura, iar familia o devoreaza ca si cum nu ar mai fi...
Desert prajitura cu zmeura, ciocolata si crema de vanilieDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii